Ιατρικά Τμήματα

Αγγειοχειρουργικό

Αντιμετωπίζονται όλες οι αρτηριακές και φλεβικές παθήσεις, καθώς και οι παθήσεις των λεμφαγγείων σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα διεθνή πρωτόκολλα και τις πιο σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους.

Δερματολογικό

Με εμπειρία, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα laser δεσμευόμαστε να σας παράσχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένες στις δικές ανάγκες με ανθρωπιά, κατανόηση και σεβασμό στον κάθε ασθενή μας.

Καρδιολογικό

Το ιατρείο είναι άρτια εξοπλισμένο με σύγχρονα καρδιολογικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, δίνοντας τη δυνατότητα για ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

Μαιευτικό - Γυναικολογικό

Πλήρης παρακολούθηση κύησης. Σύγχρονος μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος. Μαιευτικά - Γυναικολογικά υπερηχογραφήματα. Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος που περιλαμβάνει και έλεγχο-υπερηχογράφημα μαστού. Παθολογία τραχήλου, κολποσκόπηση και μοριακός έλεγχος ιών-μικροβίων.

Μικροβιολογικό

Εκτελούνται καθημερινά μικροβιολογικές, αιματολογικές, ανοσολογικές, βιοχημικές και ορμονικές εξετάσεις με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών.

Νεφρολογικό

Με στόχο την προληπτική, διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση του ασθενή με νεφρολογικά προβλήματα, το νεφρολογικό τμήμα έχει στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των ασθενών όσο και των ανθρώπων της οικογένειάς τους.

Οδοντριατρικό & Παιδοδοντιατρικό

Αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, συζήτηση όλων των επιθυμιών των ασθενών, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών. Ειδικό τμήμα και για τα παιδιά με εξειδικευμένο παιδοδοντίατρο.

Ορθοπεδικό

Η εμπειρία μας σε εξελιγμένες, σύγχρονες ιατρικές μεθόδους, προσφέρει γρήγορη αποκατάσταση, ταχύτερη επιστροφή στις φυσιολογικές δραστηριότητες, καθώς και δραματική μείωση του χρόνου αποθεραπείας.

Παθολογικό

Καλύπτει πλήρως τη διάγνωση και αντιμετώπιση νοσημάτων από όλο το φάσμα της εσωτερικής παθολογίας. Με επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, δίνουμε λύσεις τόσο σε καθημερινά προβλήματα κοινών ασθενειών όσο και σε πολύπλοκα ιατρικά περιστατικά.

Οφθαλμολογικό

Με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζονται συντηρητικά και χειρουργικά, όλα τα οφθαλμολογικά περιστατικά που μπορούν να προκύψουν σε όλες τις ηλικίες.

Υπερήχων

Το τμήμα υπερήχων το οποίο διαθέτει άριστο εξοπλισμό και στο οποίο διενεργείται το σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων και μεγάλη σειρά επεμβατικών πράξεων της σύγχρονης απεικονιστικής ιατρικής που αφορούν τους υπερήχους.

Νευρολογικό

Πρωταρχικός μας στόχος στο NIA είναι η παροχή άριστης φροντίδας σε ασθενείς με νευρολογικές διαταραχές και η υποστήριξη των φροντιστών τους..

Ωτορινολαρυγγολικό

Πλήρης ΩΡΛ εξέταση - Ενδοσκοπικός έλεγχος - Διάγνωση - Θεραπεία ιγμορίτιδας

Ενδοκρινολογικό

Πρόληψη, διερεύνηση και αντιμετώπιση μεταβολικών και ενδοκρινολογικών παθήσεων.

Ιδιωτικό Πολυιατρείο Λουτρακίου

Πληροφορίες

© Copyright 2022 L-Medical Powered by Focus On Web