Σχετικά με μας

Γνωριμία

Λουτράκι

L- Medical


Στο L.Medical, δεν θεωρούμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών πολυτέλεια, αλλά βασική υποχρέωση προς τους ασθενείς. Για το σκοπό αυτό, παρέχεται ιατρικός εξοπλισμός και διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας και στα 14 ιατρικά τμήματα που διαθέτει το κέντρο. Πιστεύουμε στις επιλογές μας!

Είμαστε σίγουροι πως η συντονισμένη προσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού μας, η άρτια κατάρτιση της επιστημονικής ομάδας, αλλά και η βαθιά αίσθηση ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο, τον ασθενή και την κοινωνία, αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που θα καθιερώσουν το L.Medical, ως σημείο αναφοράς στον κλάδο της πρόληψης και της Yγείας.


Αλμυρή

L- Medical


Το πρότυπο ιδιωτικό πολυϊατρείο LMEDICAL στην Αλμυρή διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών που επιτρέπει την εκτέλεση όλου του φάσματος των μικροβιολογικών εξετάσεων .

Μπορεί να ανταποκριθεί στη διερεύνηση κάθε αιματολογικής εξέτασης των ασθενών και να οδηγήσει με ακρίβεια στην άμεση και ακριβή διάγνωση που είναι απαραίτητη για την εφαρμογή της κατάλληλης θεραπευτικής αγωγής

Στο χώρο μας παρέχεται  καθημερινά ή δυνατότητα λήψης μικροβιολογικών εξετάσεων , και κατόπιν ραντεβού πραγματοποιούνται , υπέρηχοι –triplex όλων των αναγκών, με την παρουσία εμπείρου ιατρού ακτινοδιαγνώστη.


Copyright 2023 L-Medical Powered by Focus On Web