PlexR: H επανάσταση στην αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Αναίμακτη-1600-x-1600-px-720-x-540-px.png

Η βλεφαροπλαστική με PLEXR αφαιρεί (εξαχνώνει) αναίμακτα και ανώδυνα την περίσσεια της επιδερμίδας στην περιοχή των βλεφάρων. Αποτελεί την πιο προηγμένη, μη επεμβατική, μέθοδο βλεφαροπλαστικής και θεραπείας ατελειών της περιοχής των βλεφάρων αλλά και ολόκληρου του προσώπου.

 Γράφει ο οφθαλμίατρος του L-Medical, Μιχάλης Τζιβράς:

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της θεραπείας PLEXR;

  • Εξαλείφει χαλάρωση στα βλέφαρα, σακούλες κάτω από τα μάτια, ρυτίδες, ουλές και άλλες δερματικές βλάβες
  • Μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο σε όλες τις ηλικίες και άσχετα με το ιστορικό  του ασθενούς
  • Χαρίζει στο πρόσωπο νεανική και υγιή όψη
  • Εφαρμόζεται μόνο από πιστοποιημένους και ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς

Πως λειτουργεί το PLEXR;

Το PLEXR είναι μια φορητή μικροχειρουργική συσκευή (εξαιρετικά εύχρηστη και εργονομική) που επιλεκτικά αυξάνει τη θερμοκρασία σε μια συγκεκριμένη δερματική ζώνη. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό, εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς, χωρίς ωστόσο να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες (βασική μεμβράνη). Αυτό πραγματοποιείται με την μετατροπή των ατόμων αέρα που βρίσκονται ανάμεσα στο PLEXR και το δέρμα, σε ιόντα κι ελεύθερα ηλεκτρόνια, τα οποία πέφτουν με μεγάλη ταχύτητα στην ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας προκαλώντας την εξάχνωσή της.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται;

  • Σε χαλάρωση και σακούλες γύρω από τα μάτια
  • Σε ανύψωση φρυδιών ή/και μεσόφρυου
  • Σε αντιμετώπιση χαλαζίου
  • Σε αφαίρεση δερματικών μορφωμάτων βλεφάρων
  • Σε εξάλειψη ξανθελασμάτων
  • Σε εξάλειψη ουλών & δερματικών κηλίδων
  • Σε αφαίρεση σπίλων
  • Σε εξάλειψη ρυτίδων (μεσόφρυο, «πόδι χήνας», περιστοματικές ρυτίδες καπνιστού)
  • Σε mini lifting προσώπου
  • Σε βιοαναγέννηση και βιοαναζοωγόνηση της επιδερμίδας όλου του προσώπου (με ενέσιμα και μη υλικά)

Πώς ακριβώς πραγματοποιείται η θεραπεία;

Αφού επιλεγούν οι προς θεραπεία δερματικές περιοχές, καλύπτονται με τοπική αναισθητική αλοιφή. Στη συνέχεια εφαρμόζεται το PLEXR και ακολουθεί περιποίηση της περιοχής. Συνιστάται η χρήση ειδικού make-up υψηλού δείκτη ηλιακής προστασίας για τις επόμενες 8-10 ημέρες, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

Πόσες θεραπευτικές συνεδρίες απαιτούνται;

Αυτό κρίνεται κατά περίπτωση. Συνήθως, η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 3 συνεδρίες των 20 λεπτών, με διαφορά ενός μήνα μεταξύ τους. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία γίνεται ορατό το 30% – 40% του τελικού αποτελέσματος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη;

Η μέθοδος είναι ιδανική για όσους επιθυμούν μια περισσότερο νεανική εμφάνιση ανεξάρτητα από την ηλικία τους, αφού απαλύνει αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης που υπάρχουν στην περιοφθαλμική περιοχή ή στην περιοχή του προσώπου γενικότερα. Είναι εύκολη διαδικασία, πραγματικά ανώδυνη και αναίμακτη, καθώς δεν απαιτεί νυστέρι ή laser, χειρουργικές τομές, ράμματα ή διαδικασίες χειρουργείου.

Υπάρχουν παρενέργειες ή επιπλοκές;

Ιστολογικές μελέτες έδειξαν πως η εξάχνωση των επιφανειακών δερματικών ιστών που προκαλεί το PLEXR δεν επηρεάζει βαθύτερους ιστούς και κατά συνέπεια δεν προκαλεί επιπλοκές ή παρενέργειες.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι η γήρανση ή κάποια άλλη δερματική πάθηση να ξανακάνουν την εμφάνισή τους. Κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα διαρκούν 3-5 χρόνια, ενώ η εξάλειψη ουλών και μορφωμάτων είναι μόνιμη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται χωρίς χειρουργείο, χωρίς ουλές, τομές και ράμματα και μάλιστα στην άνεση του ιατρείου.

☎ Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο 2744026400

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright 2024 L-Medical Powered by Focus On Web