Νευρολόγος

Λιαντινιώτη ΧρυσούλαΓεννήθηκα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Μάαστριχτ της Ολλανδίας το 2005. Ειδικεύθηκα στην Β’ Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική στο ΠΓΝ Άττικον’ και απέκτησα την ειδικότητα της Νευρολογίας το 2015.
Εξεπόνησα διδακτορική διατριβή στη Β’ Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική στο ΠΓΝ Άττικον με τίτλο: ‘Ανίχνευση παροξυσμικής κολπικής μαρμαρυγής σε ασθενής με κρυπτογενή ισχαιμικά αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια’ και έλαβα το 2021 τον τίτλο του Διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Αριστα»
Από το 2015 έως το 2022 εργάσθηκα ώς επιστημονικός συνεργάτης στην Β Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του ΠΓΝ Αττικον και συμμετείχα στο πρόγραμμα εκπαίδευσης φοιτητών Ιατρικής.
Από το 2015 διατηρώ ιδιωτικό Ιατρείο στο Λουτράκι και από το 2018 δεύτερο ιατρείο στο Περιστέρι Αττικής.
Από το 2015 είμαι συνεργάτης ιατρός στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο Μετροπόλιταν.
Από το 2022 είμαι επιμελήτρια της Β’ Νευρολογικής Κλινικής- Τμήματος Απομυελινωτικών Νοσημάτων στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο Μετροπόλιταν.
Έχω συμμετάσχει ως ερευνήτρια σε 6 διεθνείς μελέτες. Παρακολουθώ ανελλιπώς συνέδρια σε εσωτερικό και εξωτερικό και έχω συμμετάσχει ως συγγραφέας σε ελληνικές και ξένες δημοσιεύσεις.
Ασχολούμαι με όλο το φάσμα των νευρολογικών παθήσεων όπως τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, τα νευροεκφυλιστικά νοσήματα (άνοια και εξωπυραμιδικά σύνδρομα) και τα αυτοάνοσα- φλεγμονώδη νοσήματα του κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος.


Copyright 2023 L-Medical Powered by Focus On Web