Χειρούργος

Γεώργιος ΣίνοςΟ Ιατρός, Γεώργιος Σίνος, γεννήθηκε στην Πάτρα και το 2009 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Πατρών.
Ξεκίνησε την ειδίκευση του στην Γενική Χειρουργική στη Γερμανία, στο Νοσοκομείο Helios Krankenhaus, υπό τον Διευθυντή Χειρουργικής Dr. Rene Schwarz, όπου εκπαιδεύτηκε στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και Αγγειοχειρουργική.
Υπηρέτησε, ως ιατρός υπαίθρου, στα Καλάβρυτα και στο Πολυδύναμο Ιατρείο Καλλιανων, Ν. Κορινθίας. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Ελλάδα, στον τομέα της Επείγουσας Ιατρικής και Τραυματολογίας, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Από το 2013 αφιερώθηκε στη Χειρουργική Ογκολογία, ως Χειρουργός στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας» και, εν συνεχεία, στην Ά Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική, του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό». Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ογκολογικού Συμβουλίου στην Ά Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου και είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών.
Στη μέχρι τώρα πορεία του, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 3000 επεμβάσεις -μερικές εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν για Πρώτη φορά στην Ελλάδα- με ιδιαίτερη έμφαση στην Χειρουργική Ήπατος – Οισοφάγου – Στομάχου – Εντέρου. Από το 2014 ασχολείται ενεργά με την αντιμετώπιση παθήσεων του Μαστού.
Συμμετέχει, ως Ομιλητής, σε εγχώρια και παγκόσμια συνέδρια, ενώ, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς δραστηριοποιείται στην πρόληψη και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας στην κοινότητα. Έχει βραβευτεί από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρία για παρουσίαση Λαπαροσκοπική ς περιφερικής παγκρέατο-σπληνεκτομής για κυστικό όγκο ουράς παγκρέατος και από την Διεθνή Εταιρία Λεμφολογίας για αντιμετώπιση και παρουσίαση σπάνιου περιστατικού (coexistence of leiomyomata peritonealis disseminata and ovarian leiomyoma).
Είναι ενεργό μέλος ιατρικών συλλόγων όπως Μέλος Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού (ΕΧΕΜ), Μέλος Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας (ΕΧΕ), Membership of American Board of Medical Specialties (ABMS), European Society of Coloproctology (ESCP), Membership of Clinical Robotic Surgery Association (CRSA).
Από το 2020 κατέχει την θέση του Επιμελητή Χειρουργικής στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, ενώ διατηρεί ιατρεία σε Αθήνα και Κόρινθο.
Το 2023 ολοκλήρωσε την Μετεκπαίδευση του στην Προηγμένη Λαπαροσκοπική και
Ρομποτική Χειρουργική, στη Γαλλία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και Ερευνητικό Κέντρο (IRCAD) του Στρασβούργου.


Copyright 2023 L-Medical Powered by Focus On Web