BioPLEXR: Η καλύτερη επιλογή για την ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος

blog-post.png

Οι καθημερινές μας δραστηριότητες, η έκθεση στον ήλιο και η εναλλαγή από κλιματιζόμενους σε μη κλιματιζόμενους χώρους, επιβαρύνουν την επιδερμίδα μας, καθιστώντας αφυδατωμένη. Η αφυδάτωση της επιδερμίδας είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία ρυτίδων και στη μείωση της ελαστικότητας του δέρματος

Για να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές και νεανικό, το υαλουρονικό οξύ αποτελεί την ιδανική λύση.Το υαλουρονικό οξύ, ένα εξαιρετικά υδρόφιλο συστατικό που έχει τη μοναδική ικανότητα να δεσμεύει νερό μέχρι και 1000 φορές το βάρος του, αποτελεί την ιδανική φροντίδα για την επιδερμίδα μας σε τέτοιες περιπτώσεις. Η μεσοθεραπεία BioPLEXR αναδεικνύεται ως η καλύτερη επιλογή για την ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Τι είναι η Μεσοθεραπεία BioPLEXR;

Η BioPLEXR είναι μια προηγμένη θεραπεία που συνδυάζει τη βαθιά διαδερμική διείσδυση υαλουρονικού οξέoς και αμινοξέων, χωρίς τη χρήση βελονών, καθιστώντας την απόλυτα ανώδυνη και εύκολη. Με την καινοτόμο τεχνολογία PLEXR, πραγματοποιείται ένα απαλό plasma peeling που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, προετοιμάζοντας το δέρμα για την ενστάλαξη του υαλουρονικού οξέος που ακολουθεί.

Ποια είναι τα Οφέλη;

Βαθιά Ενυδάτωση: Το υαλουρονικό οξύ παρέχει άμεση και διαρκή ενυδάτωση, αναζωογονώντας την επιδερμίδα.

Λάμψη και Ελαστικότητα: Η διαδικασία ενισχύει τη φυσική λάμψη του δέρματος και αποκαθιστά τη σφριγηλότητά του, προσφέροντας ένα νεανικό και υγιές αποτέλεσμα.

Γρήγορη και Αποτελεσματική: Η θεραπεία απαιτεί ελάχιστο χρόνο και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, καθιστώντας την ιδανική για οποιοδήποτε γεγονός ή περίσταση.

Κατάλληλη για Όλες τις Εποχές: Η BioPLEXR προτείνεται για χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Πώς Γίνεται η Θεραπεία;

Αρχικό Βήμα: Ξεκινάμε με το plasma peeling για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Ενστάλαξη Υαλουρονικού: Ακολουθεί η ενστάλαξη του υαλουρονικού οξέος και των αμινοξέων, που διεισδύουν σε βάθος, προσφέροντας μια άμεση αίσθηση αναζωογόνησης.

Αποτέλεσμα: Μετά τη θεραπεία, το δέρμα σας θα δείχνει πιο λαμπερό και νεανικό, ενώ η σφριγηλότητα του θα είναι αποκατεστημένη.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright 2024 L-Medical Powered by Focus On Web